Nyheter og aktiviteter

Ny hytte i sommer?

Vi ser frem til et meget spennende 2016 med høy byggeaktivitet. Det er nå totalt 9 hytter under oppføring på Vestfjord Panorama, hvorav 6 allerede har kjøpere. I tillegg til hyttene som bygges av tomtekjøpere har vi også i år valgt å tilby nøkkelferdige løsninger. Nedenfor finnes litt informasjon om de tre prosjektene som vil stå klare til innflytting i sommer.

3 nye nøkkelferdige hytter er nå under oppføring

Vi gjør oppmerksom på at det også finnes flotte ledige tomter for de som ønsker å bygge selv. Klikk på linken for en oppdatert oversikt over plassering av tomter og hytter: vestfjordpanorama.no/tomtekart/

Tomt 30 i felt 1

Tomt 30 i felt 1

 

Her setter Nes Utvikling opp en Aurora Smart TA 186A fra Saltdalshytta. Det er verdt å merke seg at hytten har 35 graders takvinkel, som gir bedre takhøyde. Det er også lagt opp til trapp som er godkjent rømningsvei fra hemsen. Kombinert med takvinkelen gjør trappen hemsen til godkjent oppholdsareal. Dette blir en nøkkelferdig hytte for salg. Vi forventer at denne skal stå klar til Sjømatfestivalen i juni.

 

 

Tomt 5 i felt 4

Tomt 5 i felt 4

 

På tomt 5 i felt 4 setter Nes Utvikling opp en hytte med basis fra Aurora Smart TA 148 fra Saltdalshytta. Det er verdt å merke seg at hytten har 35 graders takvinkel, som gir bedre takhøyde. Det er også lagt opp til trapp som er godkjent rømningsvei fra hemsen. Kombinert med takvinkelen gjør trappen hemsen til godkjent oppholdsareal. Dette blir en nøkkelferdig hytte for salg. Vi forventer at denne skal stå klar til Sjømatfestivalen i juni.

 

 

Tomt 22 i felt 4

Tomt 22 i felt 4

 

Her setter Nes Utvikling opp en hytte med basis fra Aurora Smart TA 148 fra Saltdalshytta. Det er verdt å merke seg at hytten har 35 graders takvinkel, som gir bedre takhøyde. Det er også lagt opp til trapp som er godkjent rømningsvei fra hemsen. Kombinert med takvinkelen gjør trappen hemsen til godkjent oppholdsareal. Dette blir en nøkkelferdig hytte for salg. Vi forventer at denne skal stå klar til Sjømatfestivalen i juni.