Nyheter og aktiviteter

Stor pågang etter visningen i juni. 

Det har vært «kamp» om eiendommer i sommer, men vi har heldigvis klart å løse utfordringene til det beste. I felt 1 har både en nøkkelferdig hytte på tomt 24, samt tomt nr. 10 og nr. 16 nylig fått nye eiere.

Vi regner med at trykket opprettholdes utover høsten, noe erfaringene fra tidligere år har vist oss. Og det er fortsatt mulig å sikre seg en innflytningsklar hytte til høstferien. I skrivende stund har vi to flotte alternativ tilgjengelige, i tillegg til noen tomter for de som ønsker å bygge selv.

Hyttene som er tilgjengelige ligger i felt 1 på henholdsvis tomt nr. 9 og 12.

(Klikk her for å se hyttene eller her for tomtekartet.)

Visning utover høsten etter avtale! –  Klikk her for å komme i kontakt med oss!

 

Før fellesvisningen i juni fikk vi laget en liten presentasjon som gir en liten smakebit av opplevelsen du får som hytteeier på Vestfjord Panorama – kilden til bedre tid!

Om Vestfjord Panorama – Kilden til bedre tid

– Vestfjord Panorama skal bli et komplett fritidsområde hvor folk virkelig kan gjør det som interesserer akkurat dem. Naturen i området viser sitt mangfold med hav, fjell, strender og knauser i skjønn forening med frodige marker. Dette er Nord-Norge på sitt flotteste.

Levende område

Vestfjord Panorama ligger på ei 3.600 mål stor halvøy. 800 av disse er regulert for bebyggelse. Totalt er det beregnet mellom fire og fem hundre hytter på hele området. Det har vært viktig å begrense antallet for å beholde de unike mulighetene naturen gir.

Tomtene er romslige og det blir rikelig med plass å boltre seg på. Her bygger man ikke hytta i hagen til naboen. Det er stort nok til at du kan trekke deg tilbake i fred og ro og lade batteriene.

Et stort område på vestsiden av halvøya er satt av til en flott marina. Åtte kunstige øyer og en molo skal skape rammen for båtplasser, hotelldrift, leiligheter og små utsalg og serveringssteder. Det blir som et lite Venezia i nord.

– Målet er å få til et levende område med mye aktivitet.

Det legges også opp til en rekke spennende aktiviteter for enhver smak. Disse kan du lese mer om her.

Historie

Nes er et område som er rikt på historie. Allerede på 1400-tallet bodde det folk her. At det i sin tid var gjestgiveri på Auenholmen, samt at lensmannen holdt til på Nes, vitner om at området har vært viktig sted. Også forsvaret har satt sine spor på Nes. Fortet var en viktig del av det norske kystforsvaret.

Overraskelser

Nærheten til havet er et av Vestfjord Panoramas største fortrinn. Med hele fem kilometer strandlinje er det lett å finne sin egen plass i fjæra. Utbyggerne er opptatt av å bruke strandlinja på en positiv måte.

Gradvis utbygging

De 57 tomtene, hvorav mange allerede er bebygd, er lagt ut er første trinn i en flerstegsutbygning. Arbeidet med de ulike fasilitetene på området pågår parallelt med hytteutbygningen.