Kilden til Bedre Tid

Midt i hjertet av den nordnorske naturen ligger en oase for familien. På Vestfjord Panorama får man tid til hverandre. Tid til å rusle i strandkanten, tid til lange måltider rundt spisebordet, tid til å utforske den spennende naturen. En hytte på Vestfjord Panorama blir din kilde til Bedre Tid.

Vestfjord Panorama ligger på Nes straks utenfor Lødingen. Stedet har en lang militærhistorie og var frem til 2002 en viktig brikke i det norske kystforsvaret. I 2005 kjøpte Nes Utvikling området av forsvaret. Målsetningen er å skape Nord-Norges mest spennende fritidseiendomsområde.

Fantastisk variert natur

Nes er en halvøy med en storslått beliggenhet og fantastisk variert natur. Knauser og strender avløser hverandre på den fem kilometer lange strandlinjen. På land er det variert vegetasjon. Dyrket mark byttes med skog og fjell og små fiskevann. Mektige fjell stiger opp av havet i horisonten. I vest lurer storhavet. Her, i hjertet av den nordnorske naturen kan du nå få deg en hyttetomt.

Se bilder fra Vestfjord Panorama

Bla gjennom vårt bildegalleri for å se den fantastiske naturen og beliggenheten Vestfjord Panorama kan gi deg og dine.

SE BILDEGALLERI

Mye å tilby

Lødingen ligger på Hinnøya innerst i Vestfjorden, i skjæringspunktet mellom fem regioner og fem fjorder. Stedet er kjent som porten til Lofoten og har mye å tilby. Laksefiske i elver og vassdrag, havfiske, skjærgårdscruise, spekkhoggersafari, dykking, elvepadling, havpadling, gårdsmuseum og et spennende turterreng er noen av mulighetene.

Lødingen Kommune

I Lødingen finner du også fasiliteter som svømmehall, sykkelstier, treningssenter, museum og idrettshall. Her er det også vinmonopol. Stedet omtales ofte som sørlandsbyen i nord. Her står koselige små trehus tett i tett. Ypperlig for en liten spasertur før man finner seg en kafé hvor man koser seg med en kopp kaffe og noe godt. Også på Vestfjord Panorama blir det et rikholdig aktivitetstilbud.

Hjertet av Nord-Norge

Lødingen er Nord-Norges geografiske og befolkningsmessige midtpunkt. Hovedfartsåren til Lofoten går gjennom tettstedet og sikrer kort vei til hytta. Du vil her være midt i Nord-Norges mest folkerike region. Vi håper så mange som mulig av dem oppdager hvor fantastisk det er på Nes. Se reiseavstandet og kjøreruter under «Informasjon». Mulighetene er mange, både på Vestfjord Panorama og i distriktet omkring. Du avgjør selv hvor mye du vil forsyne deg. Det hele handler om å gripe øyeblikkene når de kommer.

Prøv vårt interaktive tomtekart

UTFORSK VESTFJORD PANORAMA