Nyheter og aktiviteter

Stor byggeaktivitet før ferien

Vi ser frem til et meget spennende 2016 med høy byggeaktivitet. Det er nå totalt 9 hytter under oppføring på Vestfjord Panorama, hvorav 6 allerede har kjøpere. I tillegg til hyttene som bygges av tomtekjøpere har vi også i år valgt å tilby nøkkelferdige løsninger. Nedenfor finnes litt informasjon om de tre prosjektene som vil stå klare til innflytting i sommer.

Vi gjør oppmerksom på at det fortsatt finnes flotte ledige tomter i tillegg til 3 nøkkelferdige prosjekt som er under oppføring. Klikk på linken for en oppdatert oversikt over plassering av tomter og hytter: vestfjordpanorama.no/tomtekart/

Her er oversikten over de nye hyttene som bygges av tomtekjøperne:

Tomt 1 i felt 1

På tomt 1 i felt 1 bygger en familie en flott Aurora Nova hytte. Vi forventer ferdigstillelse tidlig vår.

 

Tomt 2 i felt 1

På tomt 2 i felt 1 bygges en spennende Aurora Smart TA170-B. Vi forventer ferdigstillelse tidlig vår.

 

Tomt 3 i felt 1

På tomt 3 i felt 1 bygger en familie en flott Aurora L964-A, med ferdigstillelse tidlig vår.

 

Tomt 23 i felt 1

På tomt 23 i felt 1 får en familien satt opp sin drømmehytte, en Aurora Smart TA150-B. Vi forventer oppstart i mars, med ferdigstillelse rundt fellesferien.

 

Tomt 28 i felt 1

På tomt 28 i felt 1 skal en bygge en flott utgave av Aurora Smart TA174-C med flere modifikasjoner tilpasset tomten. Vi forventer oppstart i mars, med ferdigstillelse til høsten.

 

Tomt 19 i felt 4

På tomt 19 i felt 4 skal en familie bygge deres drømmehytte av typen Aurora Smart TA176-B. Vi forventer oppstart i mars, med ferdigstillelse til fellesferien.