Velg hytten som passer dine behov

Vi har lagt ut 54 selveiertomter for salg på Vestfjord Panorama. Tomtene varierer i størrelse fra 914 til 4 216 kvm. Alle har en flott beliggenhet, med nærhet til havet. Det er ingen byggeklausul med tomtene. Vestfjord Panorama vil samarbeide med 2-3 prefererte hytteleverandører, men du står i prinsippet fritt til å bygge hvilken hytte du vil. Se salgsoppgaver og brosjyrer under «Informasjon»

Nøkkelferdige hytter

Med store vindusflater er alle tre designet for å ivareta de gode sol- og utsiktsforholdene som er på Vestfjord Panorama. Disse hyttene blir bygget for at vi vet at mange ønsker å slippe arbeidet med byggeprosessen.

Ikke gå glipp av den vakre naturen

Med store vindusflater er alle hyttene designet for å ivareta de gode sol- og utsiktsforholdene som er på Vestfjord Panorama. Bildet viser den nye Aurora Nova, som det finnes mer informasjon om her: http://saltdalshytta.no/aktuelt/artikler/bli-med-inn-i-aurora-nova 

Saltdalshytta - Vi ordner alt for deg

I samarbeid med Saltdalshytta, som er Norges største leverandør av hytter, har vi satt opp nøkkelferdige løsninger. Med store vindusflater hyttene designet for å ivareta de gode sol- og utsiktsforholdene som er på Vestfjord Panorama. De nøkkelferdige løsningene er tilbudet til alle som ønsker å slippe arbeidet med byggeprosessen.

Lurer du på noe mer?

Ønsker du mer informasjon om våre hytter, tomter eller andre spørsmål kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg.

TA KONTAKT MED OSS