Kilden til Bedre Tid

Vestfjorden ligger blank i skinnet fra midnattssolen. En flokk grindhval bryter overflaten og puster ut. I sør stiger nasjonalfjellet Stetind opp av havet, mens dronningfjellet Møysalen våker over deg i vest. Dagen går mot kveld. På trappa står fotballsko, golfsko og fjellsko side om side. Fiskeutstyret er satt inn i boden. Fangsten freser i panna. Ungene dekker på bordet mens de fremdeles diskuterer hvem som egentlig fikk den største fisken. En hytte får sitt liv gjennom folkene som er der. Med tid til familien og til hverandre skapes den gode hyttefølelsen. Gode opplevelser skaper uforglemmelige minner. På Vestfjord Panorama ligger alt til rette for å skape øyeblikkene man husker lenge, enten du trives best i klatreveggen eller hengekøya. Ambisjonene er å skape et område der både stor og liten kan finne noe som interesserer. Vi planlegger følgende aktiviteter: Fotballbane (under oppføring), en nihulls golfbane signert Jeremy Turner, tennisbane, sandvolleyballbane, Boccia bane, håndballbane, skøytebane, lekeplass, utendørs klatrevegg, minigolf og skateramp.

Naturopplevelser

To unger vasser i fjæra. Den kritthvite stranda blir deres egen jaktmark. De finner små krabber og skjell. Springer opp til mor og far og viser sine funn. Et bål brenner friskt mellom noen steiner. Det lukter nykokt kaffe fra kjelen over bålet. Far setter pølser på spyd som ungene holder over flammene. Vestfjord Panorama ligger på et 3.600 mål stort område med over fem kilometer strandlinje. Her blir det aldri trangt om plassen. Naturen er nesten påtrengende i all sin prakt. Ut i terrenget er det flotte turstier. For de som vil gå langt har Turistforeningen laget et spennende løypenett, hvor det også er lagt til rette for overnatting. På vinteren sørger kommunen for oppkjørte lysløper.

Se bilder fra Vestfjord Panorama

Bla gjennom vårt bildegalleri for å se den fantastiske naturen og beliggenheten Vestfjord Panorama kan gi deg og dine.

SE BILDEGALLERI

Eldorado for fiskeentusiaster

Vestfjord Panorama virkelig et eldorado for fiskeentusiaster. I fjorden er det et rikt fiskeliv med en rekke ulike arter. Her finner du i tillegg Nord-Norges eneste hummerbestand. På land finner du en rekke gode fiskevann, og det er heller ikke langt unna til nærmeste laksevassdrag. Også for den jaktinteresserte finnes det gode muligheter. Her er det store og gode jaktterreng. Elgjakten er nok høydepunktet, men også rype- og småviltjakten får hjertet til å slå litt fortere.

Nærkontakten med naturen

På fjorden kan du få nærkontakt med en rekke ulike hvalarter. Vågehval og grindhval trives godt her. Og fra midten av oktober til begynnelsen av januar kommer spekkhoggere inn i fjorden for å jakte på sild. Tysfjorden har faktisk en egen spekkhuggerfamilie. Nærkontakt med disse dyra er uforglemmelig.

Regn og storm mot kjøkkenvinduet. På med regntøy og støvler. La vinden ta tak i kroppen, kjenn naturkreftene som prøver å rive deg over ende. Nede ved sjøen, bølgespruten står høyt. Saltsmak i munnen. Naturen i Nord-Norge kan være snill og vakker. Men alle som bor her oppe vet at den også kan være hard og tøff. Men også stormen og uværet skaper opplevelser.

Kilden til Bedre Tid

Selv om mulighetene for aktivitet er mange på Vestfjord Panorama trenger du ikke alltid gjøre så mye for å få uforglemmelige opplevelser. Et glass vin på terrassen mens en løser verdensproblemene med venner eller en time i hengekøya på ettermiddagen. Bedre Tid, rett og slett.

Lurer du på noe mer?

Ønsker du mer informasjon om våre hytter, tomter eller andre spørsmål kan du ta kontakt med oss. Vi hjelper deg.

TA KONTAKT MED OSS